Обновете го Вашето претпријатие со технологија која овозможува ново ниво на интеракција и соработка со Вашите клиенти. Од корпоративни соби до хибридни училници, нашите решенија додаваат интерактивност и соработка во секоја средина во различни индустрии.

Што се интерактивни табли?

Интерактивната табла е пригодна модерна алатка за ефикасно спроведување состаноци, деловни презентации, семинари и сесии за обука. Интерактивните табли не само што ги комбинираат предностите на големиот екран на проекторот и таблата, туку исто така ви овозможуваат да ги зачувате сите белешки и промени направени за време на дискусијата, па дури и да управувате со компјутерски апликации без да ја напуштите таблата или да ја прекинете презентацијата. АРЦ ви нуди целосно соодветно решение вклучувајќи:

  • Хардвер
  • Софтвер за управување со содржината
  • Поврзување со централната машина
  • Инсталација на таблите