Заштитете го Вашиот бизнис и вработени со прилагодено безбедносно решение!

АРЦ нуди спектар на безбедносна технологија која помага да се оттргнат непосакувани лица од Вашето претпријатие:

Автоматизирана контрола на Security системите од далечина.

Контролирајте ги алармите, камерите, светлата и други интегрирани апарати преку паметен уред. -Вработен го заборавил алармот исклучен? Запалете го користејќи мобилна апликација!

Камери и сензори за движење

Внатрешните и надворешните камери нудат визуелна верификација и следење на вработените за мирен ум и флексибилност при работата.

Access Control

Водете евиденција кој и кога влегува во Вашето претпријатие. Ова вклучува доделување на индивидуални кодови кои можат веднаш да се деактивираат при промена на персонал.