Хардвер и систем интеграција за вашата компанија.

Thin-клиенти, лаптопи, workstation и десктоп машини

Digital signage

Мрежи и виртуелизација

Софтвер

PoS и индустриски таблети

Принтери и опрема

Бидете во тек со нашите понуди

ARC не го претрупува Вашето сандаче и во секој момент може да ја прекинете претплатата.

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.