VMWare решенија

VSphere

Добијте водечка технологија за виртуелизација во индустријата, Kubernetes environment подготвена за претпријатија и cloud услуги во SaaS-enabled infrastructure со vSphere+. Со оваа понуда на vSphere ИТ администраторите и програмерите лесно можат да градат, стартуваат, управуваат и обезбедуваат традиционални и апликации од следната генерација.

VMWare NSX

Овозможете ја вашата виртуелна cloud мрежа со целосна мрежа и безбедносна виртуелизација. Поврзете и заштитете ги апликациите низ вашиот центар за податоци, multi-cloud и container инфраструктура. NSX го репродуцира целиот мрежен модел во софтвер, така што можете да креирате и да обезбедите каква било мрежна топологија за неколку секунди и да испорачате критични апликации и услуги брзо и лесно.

VMWare Cloud Foundation

VMware Cloud Foundation е интегриран софтверски stack што ги спојува vSphere, VMware vSAN и VMware NSX во една платформа преку SDDC Manager. Администраторот може да го распореди пакетот во простории како private cloud или да го работи како услуга во public cloud. Администраторот може веднаш да обезбеди апликација без да чека мрежа или складирање.

VMWare Horizon

VMware Horizon им овозможува на организациите да работат со Windows десктоп во центарот за податоци или во VMware Cloud на AWS. Ова ја отстранува потребата за поставување и управување со целосни десктоп компјутери на работното место и го централизира управувањето и безбедноста за околината на корисникот. Се интегрира со производите на VMware

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.