Видео надзор и контрола на пристап

Заштитете го Вашиот бизнис и вработени со прилагодено безбедносно решение!

АРЦ нуди спектар на безбедносна технологија која помага да се оттргнат непосакувани лица од Вашето претпријатие:

Автоматизирана контрола на Security системите од далечина.

Контролирајте ги алармите, камерите, светлата и други интегрирани апарати преку паметен уред. -Вработен го заборавил алармот исклучен? Запалете го користејќи мобилна апликација!

Камери и сензори за движење

Внатрешните и надворешните камери нудат визуелна верификација и следење на вработените за мирен ум и флексибилност при работата.

Access Control

Водете евиденција кој и кога влегува во Вашето претпријатие. Ова вклучува доделување на индивидуални кодови кои можат веднаш да се деактивираат при промена на персонал.

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.