Табли за цртање

Што се табли за цртање?

Табла за цртање е дигитален влезен уред кој претвара информации од пенкалото и овозможува олеснето цртање на слики, анимации и графики. Слично на уметникот кој црта со молив и хартија, корисникот црта на табла за цртање. Компјутерот ги претвара потезите на цртежот во дигитална форма, прикажувајќи ги на екранот на компјутерот. Таблата за цртање може да се користи за дигитализација на потписите на корисниците.

Таблите за цртање имаат голема корист во архитектурата, уметноста, модниот и графичкиот дизајн, образованието и слично.

Пронајдете ја таблата за цртање соодветна за Вашите бизнис потреби:

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.