Thin-клиенти, all-in-one и workstation компјутери за вашата компанија

chrome_L5f142WiIo

Компјутери за индустриски и креативни професии

Моќни машини со ECC меморија и Xeon процесори за CAD и DCC апликации: архитектура, истражување и развој, видио продукција.

„Thin client“ машини

Мали ефикасни машини за работа со централизиран сервер и „cloud“ решенија.

fujitsu
dell
lenovo

Lenovo V серија

Комбинирајќи моќни перформанси и едноставни за управување карактеристики, овие десктоп компјутери од серијата V Lenovo се дизајнирани да ја зголемат вашата продуктивност

Dell Optiplex

All-In-One OptiPlex е ефикасно решение, базирано на 11-та генерација Intel процесори. Заштедува простор без компромис за перформанси за Вашта работа без разлика дали е во болница, училница или фабрички под. Беспрекорно соработувајте со најновите прикази или искусете виртуелна реалност. Кулите OptiPlex и с--во-едно се изградени за вас.