Создадени за максимални резултати, Philips и Vestel нудat дигитални дисплеи за повеќе бизнис сегменти.

corporate-vertical-thumbnail

Маркетинг дисплеи

Прикажете го Вашиот бренд во јавност во најдобро светло

Дисплеи за состаноци

Креирајте видео ѕид за ефективни презентации и состаноци.

Образование и табли

Создадете средина за интерактивно учење преку дигитални табли.

Дисплеи за продавници, чекални и дигитален киоск

Зголемете ја ефикасноста на Вашиот бизнис преку дисплеи кои прикажуваат производи, тековни понуди, прикажуваат редни броеви на системи за чекање. 

Решенија

Philips B-Line: бизнис

Направен за канцелариски простори, Philips B-Line обезбедува беспрекорна конекција со лесно споделување содржина од лаптопи, десктоп компјутери, мобилни телефони и корпоративни сервери. Crestron Connected® сертифициран и компатибилен со двата системи Extron и Neets, обезбедува брза, сигурна и сигурна корпоративна интеграција.

Philips Т-Line: образование

Мотивирајте, зајакнете и инспирирајте ги наставниците и учениците со T-Line. Дизајнирани за интегрирање на образованието во дигиталниот свет со, овој иновативен дисплеј има „multitouch“ технологија и интерактивна табла за интеракција и соработка во училниците.

Vestel PDX: ултра-светли надворешни дисплеи

Vestel нуди дисплеи за комерцијални решенија по пристапни цени. Со jaчина од 2500 cd/m^2 се корисни за полу-надворешна употреба на светло.

  • поврзете повеќе дисплеи со DisplayPort Daisy Chain
  • отворени технологии: лансирајте ја вашата HTML5 содржина или Android апликација на дисплеите
  • управувајте ја содржината преку LAN

Vestel PDM серија: професионален маркетинг

 

Дисплеи погодни за продавници и шопинг центри, лесни за конфигурација и монтирање на различни позиции во хоризонтална и вертикална положба. Опремени со технологија за спречување „burn-in“ ефект [1]

[1] - дисплеите без ваква технологија при долготрајно прикажување иста содржина предизвикуваат трајна „дамка“ (трага)