Интерактивни табли

Обновете го Вашето претпријатие со технологија која овозможува ново ниво на интеракција и соработка со Вашите клиенти. Од корпоративни соби до хибридни училници, нашите решенија додаваат интерактивност и соработка во секоја средина во различни индустрии.

Што се интерактивни табли?

Интерактивната табла е пригодна модерна алатка за ефикасно спроведување состаноци, деловни презентации, семинари и сесии за обука. Интерактивните табли не само што ги комбинираат предностите на големиот екран на проекторот и таблата, туку исто така ви овозможуваат да ги зачувате сите белешки и промени направени за време на дискусијата, па дури и да управувате со компјутерски апликации без да ја напуштите таблата или да ја прекинете презентацијата. АРЦ ви нуди целосно соодветно решение вклучувајќи:

 • Хардвер
 • Софтвер за управување со содржината
 • Поврзување со централната машина
 • Инсталација на таблите

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.