Таблети за малопродажни салони, фабрики и медицинска употреба

Point-of-Sale

Таблети за малопродажни салони

Индустриски таблети

Креирајте видео ѕид за ефективни презентации и состаноци.

Модули: баркод скенери, читачи на отпечатоци

Конфигурирајте го системот според Вашите потреби

Elo Handheld: мини компјутер отпорен на физичка штета.

Спремен за проверка на инвентар, следење пратки, менаџирање нарачки

Скенирајте инвентар и билети со 2D баркод и NFC

Вграден NFC за беспрекорна услуга со платни и билетни системи.

IP65 заштита од честички и течности

Безбеден во секоја околина, сертифициран по IEC 60529 стандарди,

12+ часовнo траење на батерија

Со траење на батеријата од 12 часа, не мора да се грижите дали ќе имате екстра уреди за да покриете смена. Со „fast charging“, овој рачен терминал може целосно да се наполни за еден час.

5.5'' дисплеј

Мобилниот компјутер Android М50 нуди брилијантен, full HD екран со допир од 5,5 инчи, способен за multitouch.