Digital Signage

Што е Digital Signage?

Digital Signage е технологија за прикажување содржини како дигитални слики, видео, стриминг медиуми и информации. Тие можат да се најдат на јавни простори, транспортни системи, музеи, стадиони, продавници за малопродажба, хотели, ресторани и корпоративни згради итн., за да обезбедат пронаоѓање патишта, изложби, маркетинг и рекламирање на отворено.

Што нудиме?

АРЦ нуди целосна интеграција и одржување на вашата Digital Signage потреба. Нудиме поддршка во наредните аспекти:

 • Хардвер (физичките компоненти, дисплеи, мрежни компоненти, монтирања).
 • Софтвер за управување со содржината
 • Поврзување - поврзување на дигиталните дисплеи со Content Management System, преку кабел или мрежни технологии.
 • Инсталација – целиот процес на инсталација, од истражувања на локацијата до финална инсталација

Најдете го решението соодветно за Вашиот бизнис со АРЦ!

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.