All-in-one POS компјутери

Што е All-in-one (AIO) POS компјутер?

All-in-one POS компјутери се рационализирани десктоп компјутери со екран на допир, кои ги содржат сите компоненти на традиционалниот компјутер, како и периферни компоненти кои помагаат при POS услуги:

 • читач на платежни картички
 • баркод скенер
 • fingerprint скенер
 • каса
 • специјализирани порти за поврзување на други POS уреди (RS232, RJ12).

Освен што заштедуваат простор на работната површина и имаат помалку кабли, тие се сметаат за практични и корисни за користење, делумно благодарение на нивните големи интерфејси со екран на допир.
Согласно Вашите потреби, кај нас можете да го најдете идеалниот All-in-one Компјутер за Вашиот бизнис:

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.