ИТ безбедност

Наша мисија е да обезбедиме за нашите клиенти професионални решенија, технологија и услуги за заштита на своите бизниси од водечки ИТ сајбер безбедносни вендори

images

Антивирусни решенија (Endpoint Security)

Нудиме лиценци и поддршка за повеќе антивирусни софтверски пакети наменети.

Firewall/NGFW и UEBA

Ограничете го протокот на податоци и пристапот на Интернет во Вашата фирма, детектирајте и блокирајте сообраќај и операции кои наликуваат на сајбер-напад и направете аналитика на однесување на приклучените уреди во Вашата мрежа.