За Trellix

Trellix е глобална компанија која ја редефинира иднината на сајбер-безбедноста. Detection and Response (XDR) платформата им помага на организациите соочени со најнапредните закани на денешницата да стекнат доверба во заштитата и издржливоста на нивните операции. Безбедносните експерти на Trellix, заедно со широкиот партнерски екосистем, ја забрзуваат технолошката иновација преку машинско учење и автоматизација за да поттикнат над 40.000 деловни и владини клиенти.

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.