Рекламни панели

Без разлика дали издавате нов производ или услуга или едноставно се обидувате да го пренесете вашиот бренд во светот, рекламните кампањи се клучни за да допрете до повеќе од вистинските луѓе.

Што нудиме?

АРЦ нуди целосна интеграција и одржување на вашите рекламни потреби. Целосно ги опфаќаме следните категории:

Digital Signage

LED светлосни панели

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.