За Radware

Radware е глобален лидер на решенија за испорака на апликации и сајбер безбедност irtual, cloud and software дефинирани центри за податоци. Нивното наградувано портфолио на решенија обезбедува гаранција за ниво на услуга за апликации кои се критични за бизнисот, додека ја максимизираат ИТ ефикасноста. Решенијата на Radware им овозможуваат на повеќе од 10.000 клиенти на претпријатија и оператори ширум светот брзо да се прилагодат на предизвиците на пазарот, да го одржуваат деловниот континуитет и да постигнат максимална продуктивност додека ги намалуваат трошоците. Корпоративното седиште на Radware се наоѓа во САД (Mahwah, Њу Џерси), а меѓународното седиште се наоѓа во Тел Авив. Глобалното присуство вклучува канцеларии во регионите на Америка, Европа, Блискиот Исток, Африка и Азија Пацифик.

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.