Принтери и принтинг решенија

Квалитетна и соодветна принтинг опрема е неопхoден фактор за добро и лесно искуство на една канцеларија. АРЦ соработува со најголемите и најсуфистицираните производители на принтери и принтинг решенија во светот за да ви понуди решение соодветно за Вашиот бизнис:

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.