ПОС решенија

Што нудиме?

ARC нуди палета на соодветни харверски и софтверски решенија прилагодливи на вашите POS (Point of sale) бизнис потреби. Предностите на овие решенија се:
- заземаат помал простор.
- отстранет неред од непотребни кабли.
- зголемен квалитет и ефикасност на работа.
- можност за надоградување на POS системот.

All-in-one POS компјутери

POS принтери

Индустриски компјутери и таблети

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.