Решенија за образование

Технологијата постојано го менува начинот на кој работимe, создаваме и комуницираме. Напредокот во дигиталната технологија создава можности за промена за развојот на образованието.

Што нудиме?

Новата технологија за наставниците отвара нови можности за стимулирање на младите умови. АРЦ нуди широк спектар на решенија соодветни за Вашата училница:

Интерактивни дисплеи

3Д принтери

Табли за цртање

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.