За Netwrix

Netwrix ја олеснува безбедноста на податоците со поедноставување на начинот на кој професионалците можат да контролираат критични податоци без оглед на тоа каде се наоѓаат. Повеќе од 11.500 организации ширум светот ги користат решенијата на Netwrix за да обезбедат важни податоци, да ја реализираат целосната деловна вредност на содржината на претпријатието, да поминат ревизии за усогласеност со помал напор и трошоци и да ја зголемат продуктивноста на ИТ тимовите и работниците со знаење.
Основана во 2006 година, Netwrix има заработено повеќе од 150 награди во индустријата и е именувана на листите Inc. 5000 и Deloitte Technology Fast 500 на најбрзо растечките компании во САД.

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.