За Nakivo

Минимизирајте го влијанието на Ransomware инцидентите и погрижете се вашите податоци да се обноват без да платите откуп. За крајна заштита на податоците, направете резервни копии непроменливи во складиштата на Amazon S3 и локалните Linux и, на тој начин, отпорни на откупнини онолку долго колку што ви треба.

Решението NAKIVO обезбедува низа функции за обновување на откупниот софтвер за секое сценарио за губење податоци:

Granular file and object recovery
VM Flash Boot
P2V recovery
Site Recovery

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.