Индустриски компјутери и таблети

Индустриски компјутери и таблети се уреди градени и специјално дизајнирани да работат во несекојдневни услови и средини како вибрации, екстремни температури, влажни или прашни средини. Индустриските таблети се идеална платформа за снимање, обработување и пренос на податоци според специфичните бизнис потреби на корисниците како на пример во дистрибуција и логистика, продажба на терен, магацинско работење, производствени погони, во војската, полицијата, како и за потребите на брзата помош.

Што нудат се индустриски компјутери и таблети?

Во зависност од индустријата во која се користат АРЦ нуди различни решенија кои се совпаѓаат на Вашите потреби:

 • уреди опремени со BDNS/GPS технологија, баркод читач, RFID и други релевантни технологии кои ги оптимизираат управувањето на магацини и обртот на стоки и материјали, за да се поддржуват соодветни залихи и да се намалат трошоците за набавка и логистика.
 • уреди со вградените функции на ID читач на картици и идентификација со отисок овозможуват поврзување на идентификација на соодветната платежна картица со безбедно плаќање.
 • Решенијата за мобилни продукти за Спроведување на административното право вклучува таблети и систем готов за поврзување со системот на органите на редот со различни опционални модули како што се 3G, RFID, NFC, 1D/2D Barcode Scanner, Fingerprint Identification, ID Card Reader, оригинален ракопис и други.

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.