За Forcepoint

Forcepoint е компанија за сајбер-безбедност насочена кон човекот која го разбира однесувањето и го прилагодува безбедносниот одговор и спроведување на ризикот. Платформата Forcepoint Human Point обезбедува Risk-Adaptive заштита на критични системи и податоци. Со седиште во Остин, Тексас, Форспоинт ги штити податоците и идентитетите на илјадници претпријатија и владини клиенти во повеќе од 150 земји.

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.