Digital Signage

Прикажете содржини како дигитални слики, видео, стриминг медиуми и информации со Digital Signage технологија. АРЦ нуди можност јавни простори како транспортни системи, музеи, стадиони, продавници за малопродажба, хотели, ресторани и корпоративни згради итн да станат перфектното место за Вашите рекламни потреби.

Што нудиме?

АРЦ нуди целосна интеграција и одржување на вашата Digital Signage потреба. Нудиме поддршка во наредните аспекти:

 • Хардвер (физичките компоненти, дисплеи, мрежни компоненти, монтирања).
 • Софтвер за управување со содржината
 • Поврзување - поврзување на дигиталните дисплеи со Content Management System, преку кабел или мрежни технологии.
 • Инсталација – целиот процес на инсталација, од истражувања на локацијата до финална инсталација

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.