За Bitdefender

Глобален лидер за Cybersecurity

Bitdefender е лидер во сајбер-безбедноста што нуди најдобри решенија за threat-prevention, detection and response решенија ширум светот. Bitdefender работи со владини организации, големи претпријатија, мали и средни претпријатија и приватни лица во повеќе од 150 земји. Тие се посветени на обезбедување решенија за секој од предизвиците и потребите на нивните клиенти - и нивната посветеност се покажува како успешна. Со над 1.600 вработени и тим од 800+ инженери и истражувачи, Bitdefender е еден од најиновативните продавачи на софтвер за ИТ безбедност во светот денес.

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.