За BeyondTrust

BeyondTrust е светски лидер во Privileged Access Management (PAM), давајќи им можност на организациите да го обезбедат и управуваат целиот свој универзум на привилегии. Интегрираните производи и платформа го нудат најнапредното PAM решение во индустријата, овозможувајќи им на организациите брзо да ја намалат штетата на нападите низ традиционалните, cloud и хибридните средини.

Спремни сте за соработка?

ARC нуди широка палета на услуги од полето на големопродажба и систем интеграција на компјутерска опрема и софтвер.

 • 1

  Големопродажба

  ARC нуди компјутерска и мултимедија опрема за мали и средни претпријатија.

 • 2

  Интегрирани ИТ решенија

  Имплементација и интеграција на софтвер и хардвер интегрирани според Вашите бизнис потреби.

 • 3

  Одржување на ИТ системи

  Услуги за активна поддршка, безбедносно одржување и надградби на компјутерски системи.